Benieuwd naar het vermogen en salaris van Kim Kardashian? Lees snel verder!

Kennismaking met Kim Kardashian

Maar wie is Kim Kardashian eigenlijk? 

Unknown

 

Naam 

Kim Kardashian 

Geboortedatum 

21 oktober 1980

Geboorteplaats 

Verenigde Staten

Nationaliteit 

Armeense, Nederlandse en Schotse 

Beroep 

Model en actrice

Geschat vermogen

1,7 miljard USD 

Jaarlijks inkomen/ salaris 

309 miljoen euro

  1. vermogen
  2. Kim Kardashian

Inhoud

Vermogen van Kim Kardashian

Hoe ziet het geschatte vermogen van Kim Kardashian eruit? Er wordt gezegd dat Kim Kardashian een vermogen heeft van 1,7 miljard USD, maar geruchten suggereren dat Kim Kardashian eigenlijk rijker is! Hoewel 1,7 miljard USD aanzienlijk is, wijzen bronnen erop dat Kim Kardashian in werkelijkheid meer bezit dan dat bedrag. Het lijkt erop dat Kim Kardashian van een financieel lastige situatie naar welgesteldheid is gegaan. Deze transformatie van arm naar rijk is opmerkelijk.

Zie ook andere bekende persoonlijkheden:

Inkomen van Kim Kardashian

Wat betreft het maandelijkse inkomen van Kim Kardashian, het is lastig om dit precies vast te stellen, omdat hier nooit openlijk over is gesproken in de media door Kim Kardashian. Het inkomen van Kim Kardashian kan sterk variëren vanwege diverse werkzaamheden. Echter, gezien het geschatte vermogen van Kim Kardashian, dat naar schatting rond 1,7 miljard USD ligt, kunnen we aannemen dat Kim Kardashian een aanzienlijk inkomen geniet.

Online aanwezigheid

Kim Kardashian is actief op Instagram onder de gebruikersnaam . Ook heeft Kim Kardashian een YouTube-kanaal waar regelmatig content wordt gedeeld.

Meer over Kim Kardashian's financiën

Kim Kardashian is een Model en actrice en een bekende Keeping Up with the Kardashians in dit vakgebied.

Het merendeel van Kim Kardashian’s vermogen komt voort uit zijn of haar werk als Model en actrice, waarmee Kim Kardashian aanzienlijke opbrengsten heeft gegenereerd.