Geweldige Start-up Oscar Autoverhuur verovert Nederlandse Markt en wordt Lokale Pionier in Lievegem

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

België en Nederland worden overspoeld door een revolutionaire start-up die de traditionele autoverhuurmarkt volledig verandert. Het Deense bedrijf Oscar timmert hard aan de weg en heeft al meer locaties geopend in Nederland en België dan de gevestigde concurrentie zoals Sixt, Europcar en Avis.

Oscar, gekroond tot “Beste E-commerce Startup” door de Deense Kamer van Koophandel in zowel 2021 als 2022, opereert nu ook vanuit **Lievegem**, waar hun vestiging in januari van dit jaar de deuren opende.

Het innovatieve bedrijfsmodel van Oscar is uniek en efficiënt. Ze werken samen met lokale autodealers om hun stilstaande voertuigen, zoals leenauto’s, lease-returns of auto’s die niet snel verkopen, beschikbaar te stellen voor verhuur. Deze strategie creëert een extra inkomstenstroom voor lokale ondernemers. Omdat de auto’s toch al op de parkeerplaats staan, kan Oscar hun diensten aanbieden tegen lagere prijzen dan de concurrentie. Dit heeft hen in staat gesteld om zich uit te breiden naar kleinere steden en landelijke gebieden waar traditionele autoverhuurbedrijven vaak niet winstgevend kunnen zijn.

In Lievegem werkt Oscar samen met Car Boutique en biedt een breed scala aan personenauto’s en bestelwagens aan. De opening van deze nieuwe verhuurlocatie markeert een belangrijke mijlpaal in de snelle expansie van Oscar in Nederland en België. Ondanks dat het bedrijf pas twee jaar actief is, hebben ze al meer dan 100 locaties in Nederland en 30 in België geopend.

Dankzij deze unieke benadering van autoverhuur hebben consumenten nu toegang tot hoogwaardige, betaalbare autoverhuur in kleinere steden en meer landelijke gebieden. Dankzij Oscar wordt autoverhuur flexibeler, betaalbaarder en vooral ook lokaal ondersteund.

Voor meer informatie over Oscar Autoverhuur in Lievegem, raadpleeg dan hun officiële website: oscar.be/locaties/lievegem.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category